Редактор: e-mail: кадър bTVНе е време за празнуване, време е за разум. Това

...
Редактор: e-mail: кадър bTVНе е време за празнуване, време е за разум. Това
Коментари Харесай

Министър Ангелов на брифинга на НОЩ: Не гледайте на лекарството ремдесивир като на панацея

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Не е време за празнуване, време е за разсъдък. Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов на брифинга на Националния действен щаб за справяне с COVID-19.

Няма дефицит на ремдесивир, заяви министърът. Той съобщи също, че на това лекарство не би трябвало да се гледа като на панацея. Няма характерен лекарствен артикул за лекуване на COVID-19, сподели Ангелов.

В лечебни заведения са настанени 3191 пациенти с ковид, което значи 30% претовареност на избраните кревати. В интензивните отделения са 239 души, което значи 20% от потенциала им. 1276 са инфектираните лекари, 90 са в болница, а в интензивните отделения – 7.

„ Благодаря на жителите за съзнанието и разсъдъка, който надвива над всичко “, сподели министър Ангелов. Той съобщи, че най-важната мярка против заразяване е носенето на маска на закрито, а последваща по значимост – физическата и обществена отдалеченост. „ Избягвайте събиранията и скупчванията на хора и пътуванията, в случай че е не е са наложителни “, предложи министърът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР